hétfő, április 28, 2008


Az elmúlt hétvégén egy kis csapat jött hozzánk Svájc és Franciaország határáról a Crossroads Gyülekezetből Genevából.

Céljuk az volt, hogy segítsenek a tinédzser misszióban és a nyári gyerektáborunk előkészületében. A csoporttal öt tinédzser lány és három fiú jött az  ottani gyülekezet lelkipásztorával.

Isten gazdagon megáldotta ezt a hétvégét .

Pénteken reggel felmentünk a csoporttal a hegyre és együtt imádkoztunk Petőfibányáért. Utána a nyári táborra készítettünk ajándékokat a gyerekeknek. Egy olyan könyvet állítottunk össze, amiben a Biblia összes része benne van kis illusztrációkkal.

 

Vacsora után a csocsó klubra hívogattunk fiatalokat, majd este együtt játszottunk az itt élő fiatalokkal. Többen eljöttek olyanok is, akik még nem voltak ezeken az alkalmokon.

Szombat reggel ismét imádsággal kezdtük a napot. A gyülekezet tinédzserei is eljöttek, Zoli és Niki egész nap együtt voltak velünk, segítettek és minden munkálatban részt vettek. Nagyon hálásak vagyunk az Úrnak a fiataljainkért. Reggeli csendesség után ismét folytattuk a készülést a nyári táborra, majd este ismét találkoztunk azokkal a fiatalokkal akik tegnap velünk voltak a csocsó estén. Ez a csoport nagyon tudott csoportjátékokat játszani, így az egész esténk vidámsággal telt el

.

Vasárnap, a csoport utolsó napján a délelőtt pihenéssel telt el. Ebben az időben készültek a fiatalok a délutáni istentisztetre. Délutánra Isten hozott egy pár látogatót, akikért már régen imádkozunk, és Isten nagyon megáldotta ezt az alkalmat, amin mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. A csoporttal együtt úgy negyvenen is lehettünk, plusz a gyerekek.